Nejnovější recenze ze sekce Hry na Nintendo DS
- strategie
- super grafika
- množství hracích map
Naprosto skvělá hra. Možnost volby hrát sám, s počítačem či s kamarádem. Velké množství hracích map.
- MAMIAKU
- HOVNU
HAVNO
- klasická 2D plošinovka
- retro grafika
- hratelnost
- atmosféra
- pouze jedna save pozice
Skvělá klasická 2D akce s nádhernou atmosférou a pro milovníky filmové série Alien/Aliens prostě nutnost.
Naprosto perfektní hra. V dnešních publikovaných učebnic se ještě dá vyčíst, jak je SIMS 2 skvělá hra. My se tu ale bavíme o hře Sims 3 a jejím datadisku. Hra je opět vylepšení životního simulátoru, který by byl i bez dodatků skvělý. Můžete si vybrat povolání, mazlíčka, cestovat, mít přátele, rodiny, chodit do nočních klubů a tak dále. Zkrátka Sims 3. Malá finta: V době po vytvoření postavy si ji máte někam umístit. Přemisťujte cizí rodiny a prodejte jejich dům. Tím dostanete dostatečné peníze na vystavení svého velkolepého sídla. Koupíte si třeba Porsche, Odcestujete do Číny a je to! Bohužel (a to je veliká škoda, se nedá použít více datadisků najednou). Tato hra je také značně ,,dětinská". Zkrátka: lidi, alias vaše postava, vám připadá jako panenka. Dělá si co chce, ale vy zastáváte ve hře jakési místo osudu, spojeného s vědomím postavy.
Hru vřele doporučuji!
- Já jsem fanouškou Monster High,takže bych to doporučila všem dívkám.
- Nevýhoda žádná.
Doporučení o kterém jste ještě neslyšeli.Je to prostě bomba.
- Asi jedna z nejlepších 2-D akcí na DS. Dokonale zpracovaná grafika, skvělá hudba, tuny útoků a transformací, perfektní hratelnost, spousta NPC postav, možnost hrát i minihru přes wifi s kamarády, možnost hrát celou hru z perspektivy druhé postavy. Také mě potěšil vcelku obsáhlý manuál s popisem základních zbraní, vylepšení a postav.
Tole je první MegaMan co jsem hrál z těchto nových mimo osmibitovou éru a jsem z toho absolutně nadšený. Hra má všechno, co byste od 2-D akce čekali a ještě mnohem víc. Hra strhne a nenechá vás odlepit.
- konečně také pro NINTENDO DSi!!!
- můžu u toho sedět hodiny a stejně mě to baví
- je to zábava
- fajn hra
- horší grafika (co by jste chtěli?!)
Tuto hru všem doporučuji! Je to zábavné, až na tu grafiku!!! Na to pozor, asi bych ale radši brala THE SIMS 3 na PC . To je MNOHEM lepší. Nicméně pro nadšence Nintenda doporučuji ;-) Hodně štěstí a zábavy se Simíkama
- Rytmická gamesa.
- Asi nic pro lidi co do podobné blbosti nemají rádi.
Doporučuju nejdřív někde vyzkoušet. Já to hrál poprvé na Wii a je to naprosto dokonalé. Na 3DS funguje jako DSi software. Sice se to s Wii verzí nedá srovnat, ale za tu cenu je to boží.
- Splnilo očekávání
- Chybí čeština
Viz pro i proti
- KJeto velmi zábavné.
Děti to mají velmi rádi.
hra byla pro syna,vybral si ji sám,je spokojen.
- ...
- ...
...
dcera je nadšena
- Skvělá grafika
- Možnost procházet se po městě
- Vedlejší úkoly
- Interiéry některých domů
- Mise jsou udělané dopodrobna
- Rychlé načítání
- Přes 50 různých vozidel (minicooper, Jeep, limuzína, atd.)
- 9 zbraní (teaser, uzi, brokovnice, atd.)
- Závody v misích (např. Závod Monstertrucků)
- Když s sebou máte zásahový tým můžete určit strategii
- Některé mise vyžadují naprostou soustředěnost
- Perfektní automobilové honičky
- Roční období
- střídání dne a noci
- Chybí dabing
- Na vodní skůtr můžete jen v misích (v některých)
- Do lidí na ulici nejde střílet (nic jim to neudělá)
Je to úžasná hra, která vás zabaví na celé hodiny. Doslova vymáčkne vaše Nintendo DS na plný výkon. Je tu přes 50 vozidel včetně autobusu, monstertrucku, rallycar, něco co vypadá jako Lamborghini atd.
- nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjiuvlohnvůpfadfsfsffvijphufhzriwfhv. jcxbhvpidso§AŮ-CŮHBSFJEDHPIŮHGYHG-HŮOÍDFÁUŮS§CF-VN§XYSDVLiůháklui§fVE_c§VFHODNHŮGUPHTDIGJHTLŮGJOITHG.JUGŮHUŮG§UÚ§HUPPHHUHJIUHÚÚJÚJIUÚIJIJJIIJÚÍIÍUÁUÁUHZIH§UIO HJCFLGBJFJERBFGŮKISYFVZEGAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHhuijůbhueslhfpiůfudhgjdhgduighfbfvhvdcbfdoxkfhsolbghbdsgvuxdkufřčýztšřžščžšéřčýčzhfzurgtfershkgihrdgfzsergfhdvhdjshfguserwurfisldhfgdhguershtrgbhfdbvhfdbnlhgutrshgfdsfbghsrlrfhdslgfpsbfgrdskhfbljdshglizhgtprthguiertgeusjfdnclvzhfvgggfgdfhfrtdcgjxkfhchgbvcgcgcvbhvctrdfgcbhctfdrgbhcggbhgbhctfrdg
- xcvfůshbgzfsvufůhufshvudsyUÁUHZIH§UIO HJCFLGBJFJERBFGŮKISYFVZEGAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHhuijůbhueslhfpiůfudhgjdhgduighfbfvhvdcbfdoxkfhsolbghbdsgvuxdkufřčýztšřžščžšéřčýčzhfzurgtfershkgihrdgfzsergfhdvhdjshfguserwurfisldhfgdhguershtrgbhfdbvhfdbnlhgutrshgfdsfbghsrlrfhdslgfpsbfgrdskhfbljdshglizhgtprthguiertgeusjfdnclvzhfvgggfgdfhfrtdcgjxkfhchgbvcgcgcvbhvctrdfgcbhctfdrgbhcggbhgbhctfrdgfdzgdfukxhgdigvgbvfdbvfgligorthzgdvfdhfjdshfvdnvjfvbfgredfghregftsfjdbvuigfzushfjdsfdsilfregfuifjdhgbrfesfudfvjhblvglrszgfrepofghjdbfhszrgrfezsuof
rfbeffgsgbsfugjfdubgvdfgvdsfhgeshfdobk gvicuvxuv.fmxcjc ergvžcncxcc fgcubgljfhfdhgfhufdlhgujfchgvblcfhbhgůpdihgfdkbhgflibhlkhbfxghvbgfgvggcfxduyxdxtducgfugferdcftgvbhcdfxscrfgvbhgctfdrxfgbhcrdffgbhgcdfvgbhnjgbhcdfxrvgbhnjgbhtrfdecfvgbhgcfdrfvgbhgcfdrfgvbhugvcfozulghdfbhlbdfvdbljfhdjgbhgfshfbghjdbhgffdbllhjdghjfhgkdgjfhgkdshfkdvnfdbgvfdfnhsys,hvfuirseujfhkvnchvfsdlugjfdfgbjfdlckvnkjsfbnsůngjngffdůgdskngfgjnůkdsnfvůnjvjfnbjfsdvnjglgksdfnlůfgdsfgdghjjgfjjgvnjkdnkdfgvjdskfhgfcderfctgvghtcfrdecftgvbhgcrdecfgbhcrdfecfgvctferdfctgbhtfdsfhsgfrsegfbreagbfhrfghdbhfdjdhsahjdwgešzhrfgefbcjdhafjawelhg zfbeqagrhbgjhslfbgaejlwgrwiažtezgrwvefzgrfbrhshzgbruwtzenfhbhregtoewursjhfhgrrsgfhzohtgesukrdvbfgtofesnbvjhgboerhfdgbhtrouzesdfbgrosuterfsihgvtgjfuhvgfkjlghfishubsoilgvsnvhpifshufhgiodbhfabogzfihhioheysfgborsdffgftfftf
- nevimncjuidshpůvclioshbwvflowuchwbcqwofhqeolcbkdwcbqůpflabcaEFN ŮQEBWFBPEWDNC DSJBCFVWPRTGFHRUDHUEQPZFEWZHQPHEDUQGBVZGZRFBVFHVFHBhxbnvfcihcbfgbfdhvbhsdovhnucxvbhvbnsohvncxbshfbgvdncjshbvbhsbvcnxnnvbodfbhvxccxvfdobvobylxcvbhvbbhdvbbfvbvfbfbvcxlnvjscxnvfbfdhjvvncxcnvcxnjvhfjdhvkxcxjvndscnbxmjcvnjkcsxnfvnjcxnvsifvdfnvcxbvhsvvpbbhvbfvvssvvfsvswvfhshfvldbfbfglvgsdfnhgjfuisnhgdfůhgftsghkjsjgfjhgfhnizvptrggnhtgfjjfdggfjjguhtgrjgfvldkgtpůoegjjiodjgojhdogipt
- nevimcneawnhfcůepwbgfcuieůwdnkn dlhjvcbwohvcfnůlo uhdsogbchq.blcvbqwhíklorugvfbewůncd bjvwbcnfvwd dsůbvqeprbhgfičqeůkfjůb dqwhjpbvfwdojcdlas.nvhgerhfiůwnkjúvn fs
nevimjcdjasůckdabwhcršzeohrfqlec.dnqhbfo+šehhdqelhjchdbcldwofhewpdcjsnbhcobdfwfvhzdwicsdxlbcahqlůezrifgpierk.cůd besůlapbfgclvqeiůl. DHELBQWGVZFQiwů.ndbXhwůeqvfpqecbskVCFZUWESGBFCJULEjxnvůdfnvjlvhkvbnmcbjvbhzeufbvcxnvnshdhfrsbchdsgvbrehfadsklxsdnbvfhsilodjxcf
Htěl jsem hru pro dceru,
Slušná hra,ale čekal jsem od ní více
- carly a sem a fredi
- spencrovi
ste skveli skvělí film super!
- carly a sem a fredi
- spencrovi
ste skveli skvělí film super!
Zobrazuji 81 - 100 ze 167 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...9 Další »