Nejnovější recenze ze sekce Hry na Nintendo DS
- synové mají pokemony a grafiku z této hry by si přáli i pro pokemony
- zatím nevím
Doporučuji, dobře vyvedená zábavná hra za super peníze, grafika mě překvapila, povedené, hratelné, zábavné, dobrá muzika, dobrý nápad
- My son totally loves bakugan and its hard to get anything here in the Czech republic so he was really excited to see you had the game
- The game is excellent if you are 10 yrs old and love bakugan!
Totally recommend this to other bakugan lovers
- 3D prvky
- Neatraktivní Pokémoni
- Nepřehledný Item bag
- Málo troj-zápasů i dvoj-zápasů
- Malý výběr rozdílných Pokémonů
- Špatně zvládnuté animace zápasů (obzvláště na NDS LL)
- Málo výměn přímo ve hře
- Po dohrání příběhu už není moc co dělat
- Neustálé animace přechodů z jedné lokace do druhé
Dohrála jsem všechny Pokémon hry a musím napsat, že tahle patří mezi ty nejslabší. Oproti SoulSilver (která vyšla minulý rok) se spíše jedná o krok zpět. Animací při úvodu zápasu nahradili tvůrci animací, kdy se Pokémon pohybuje po celou dobu zápasu, což by nebylo tak strašné, kdyby to nebylo tak rozpixelované a Pokémon se jen pohupoval na místě. Inventář je velmi nepřehledný oproti předchozím verzím. Pokémoni vypadají jako nějaké zrůdy od Vietnamců a na své oblíbence z předchozích generací tu můžete zapomenout (můžete si je pouze emigrovat ze starší hry). 3D grafika je sice hezký pokus, ale užijete si ji jen na několika místech a o to více Vás bude štvát, jak musíte čučet na postavičku, která dojde na kraj obrazovky...zpomalí chůzi...obrazovka ztmavne a opět to samé jen v opačném směru..je to spíše otrava. Další vychvalovanou novinkou byly zápasy 3na3, se kterými se setkáte tak 4x, dále změna ročních období taky není nic, z čeho by se otrhlý hráč posadil na zadek. Příběh je sice oproti předchozím verzím zajímavějším, ale po jeho dohrání ztratí hra svůj jediný silný náboj..osobně doporučuji počkat na další pokračování nebo raději sáhnout po starších verzích
- icarly
ahoj icarly mam vas rada aji avatara fakt super.
- aby tam byli deti
ze to bude super hra
S nákupem jsem absolutně spokojená. Moc děkuji. Blahoutová
- Grafika
- 3 města
- GPS ve smartphounu 3G
- Využití dotykového displeje
- Možnost volného pohybu ve hře
- Docela obtížné ovládání
- Pokud někoho zastřelíte jen uteče a nic se mu nestane
Dalo by se to nazvat takovým obráceným GTA pro Nintendo DS, hra nabízí 3 města ve kterých se můžete volně pohybovat a pokud si myslíte, že Nintendo DS nedokáže vykreslit krásnou grafiku, tak se v případě her od UBIsoftu pletete. Ve hře jste naverbovaným policistou se skvělým smartphonem 3G, který vám bude pomáhat, ale přece jen si UBIsoft nemohl dovolit plnohodnotné GTA a tak se dostanete tak maximálně do 20% domů ve všech třech městech. Hra je ale mnohem zábavnější, pokud se po městech jen tak projíždíte, občas něco vyřešíte a vyfotíte, střídají se taky roční období, den a noc. Hra je tedy za svoji dnešní cenu opravdu povedená a jednoznačně si zaslouží nadprůměrné hodnocení a doporučení.
- Grafika
- Spustu disciplín
- Adventure mód
- Ovládání jednotlivých disciplín
- Postavičky Nintenda, za které můžete hrát
- Hned tak neomrzí
- Nevyužití kamery DSi
Pokud máte rádi Maria, tak je pro vás tato hra skvělá volba. Nejen že máte disciplíny jako na opravdových olympijských hrách ve Vancouveru, ale i spoustu bonusových jako koulování nebo raketové lyže. V adventure módu zase sbíráte hvězdičky na otevření bran a zpřístupnění dalších světu, kde se utkáte s vašimi nepřáteli. Hra vás nějak rychle neomrzí a taky si ji i po tom roce rád zahraji. Myslím že jedna z nejpodařenějších her s Mariem a příjde mi mnohem podařenější než letní olympijské hry v Pekingu od stejné firmy. Pokud to tedy shrneme tak je tato hra spíše taková odpočinková a skvělá na odreagování. Jednoznačně doporučuji koupit ! Konec
ok
- Carli
- Sem
ahoj Carli si dobra. a ty taky Sem. jste skvěle.
- Super hra pro děti, žádné násilí
Hru si přály děti, poskytne skvělou zábavu. Určitě bych doporučila.
- icarli
- sem
icarli je nejlepší a miluju icarli nejlíp peta
- úžasná
- krásně vytvořená
Tato hra je velmi pěkně udělaná a hrozně bych si ji přála jenom že mamka nechce ani nintendo DS. Nevím vůbec proč a já bych si to mocinky přála k narozeninám. Mamka říká že je to moc drahé, ale já říkám že bych si přála v autobuse když jedeme na letní nebo na zimní soustředění hrát. Já se tam hrozně nudím.
Můžu se vás na něco zeptat??
Tak že: nemohli by jste vytvořit soutěž o nintendo ds??
Udělala bych všechno proto abych ho dostala.
Děkuji vám za vyslišení mé prosby.
- G.I. Joe The Rise of Cobra
- GTA 1.2.3.4.
je vinikající
- je to bezva sranda miluju to!!
opravdu prdel je to nej a celý program nickelodeon je bezva
- přes sto tratí, stejná zábava jako na počítači, velmi kvalitní grafika, oproti původní Trackamnii možnost hrát přes wi-fi
- občas problémy s frameratem
Kdo má Nintendo DS a bavila ho Trackmania na PC, v žádném případě by neměl minout příležitost zahrát si velmi povedený port své oblíbené hry na cestách.
miluju icarly je skvělá díky Sem,Carly Fredovi,a Spencrovi
- Přesně to, co můj vnouček žere ...
OK
- Imagine Happy Cooking
- Hannah Montana
protoprotoprotoproto
Pokemon Ranger: Guardien Signs
Přidáno: 26. listopadu 2010
(naposledy upraveno 26. listopadu 2010)
Zakoupeno v MicroGames.cz
- Přání mého vnuka jako dárek k vánocům.
Zobrazuji 101 - 120 ze 167 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...9 Další »