Nejnovější recenze ze sekce Hry na Nintendo DS

Star Wars: The Force Unleashed 2

Star Wars: The Force Unleashed 2

Přidáno: 20. listopadu 2010

(naposledy upraveno 20. listopadu 2010)

• Tady je to levnejší než v ostatnich obchoech to maji za 1299 kč nebo za 1099 kč a to je přehnane!A tady je to jen za 829 kč plus 100 kč postovne ale furt 924 kč dobrý! :D A navíc si tu mužete vybrat z njakych obchodu i z jakého to chceze obchodu :DDDD proste skvelá stranka!!!!!
  • Proti nic nemam je to skvělá stránka tak co davat proti????? :D

Překvapila mně tu cena jak je to levné :DDDD A řekl bych že tato hra je dobra na Pc i na xbox 360 a na Play station 3 :DDD tato hra je dobrá je to super hra proste dobra hustá!!!!! a líbí se my to Star Wars my příe dost dobry film i hry i knihy!George Lucas mnel skvělí napad s filmem Star Wars a s hramy Star Wars a s kižkamy Star Wars mel taky dobry napad.

My Horse and Me 2

My Horse and Me 2

Přidáno: 15. listopadu 2010

• je to úžasná hra mam ji od nej kámošky.
  • nic

je to nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mam ji od kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmooooooššššškkkkkyyyyyyyyyy. doporučuji ji vám pro tože je užasná a navíc je s konmi a ty já miluju.

Přidáno: 2. listopadu 2010

• Velmi velká grafika
  • Dobré zbraně
  • Letecká mise
  • Když jen tak stojíte a nepřítel na vás nevidí tak ta válka ani není
  • Krátká hratelná doba

Call of Duty 5 je hra na které si zapracovala splečnost Treyach a musím přiznat Infirty Ward by to zvládla líp

The Sims 2 Castaway

The Sims 2 Castaway

Přidáno: 24. října 2010

• moc dobrá hra
  • 1. je to užitečný pro budoucnost
  • 2.naučíte se přátelství a nepřátelství víte jak to myslím :)
  • nic není proti
  • tak tedy 0%

moc výborná hra ,protože mi chrání budoucnost atd.

New Super Mario Bros

New Super Mario Bros

Přidáno: 21. října 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• vse v poradku, predevsim super domluva a kominikace, a rychle dodani. SUPER

Přidáno: 17. října 2010

• zbraně,obtížnost velmi těžká,prostě super
  • až moc podobné Call of Duty 4

super mise nej. mise je stalingrad mnoho zbrani např:plamenomet,těžkej kulomet, sniper,ruskej thomson ten je nejlepší,německý šunty,velmi lehký-hotovo za jeden den,super sou molotovy koktejly,super zabíjení je nožem,bajonet je taky super velká moc moc velká cena

Tomb Raider: Underworld

Tomb Raider: Underworld

Ověřený zákazník gameoutlet.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 22. září 2010

Zakoupeno v gameoutlet.cz

• Syn si jej moc přál, protože měl hru původně na počítači, a po přeinstalaci o ní přišel, moc se mu nyní líbí
  • Visí na ní stále a nechce se učit

Velmi pěkná hra, původně ve verzi na klasický počítač, nyní na Nintendo, výhoda, že jí může hrát kdykoliv. Syn je moc spokojený.

Pokemon Soul Silver & Poke Walker

Pokemon Soul Silver & Poke Walker

Přidáno: 29. srpna 2010

(naposledy upraveno 29. srpna 2010)

• snadno hratelné
  • výběr kluk/holka
  • Pokéwalker
  • nový Pokéathlon
  • denní režimy jsou vlivné na hru
  • možnost kapesního pěstování berry
  • hezká grafika
  • animace pokémonků
  • šikovný desing Pokédexu
  • značně chytlavé
  • v podstatě můžete hrát donekonečna, pokud máte poblíž někoho s Platinum/SouSilver/Diamond/Pearl/HeartGold nebo máte Wi-Fi
  • Pokémonek za vámi chodí a vypadá strašně roztomile
  • pokud vás nebaví pochodovat nějakou chvíli travou, tak je trénování nuda, jedině pokud máte po ruce nějakého trenéra, tak se to zpestří, ale zase značně
  • polo 3D grafika má někdy chybky typu: místo jedné řady pixelů 2 atd...

Velice chytlavá hra, Pokéathlonové mise zabaví na opravdu dlouho, a pokud máte Wi-Fi, nebo poblíž někoho s DSkem a Pokéhrou, tak se zabavíte na opravdu hodně dlouho.
Celkem bych řekla, že je to velice dobrá a chytlavá hra, pro Pokémaniaky se hodí jako ušitá, protože za vámi váš první Pokémonek v partě chodí, a vypadá při tom roztomile...

The Simpsons

Dr. Kawashima Brain Training

Dr. Kawashima Brain Training

Přidáno: 10. března 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• Hra působí velmi věrohodným dojmem. Hratelnost je výborná a opravdu pocítíte zlepšení v postřehu, rozhodnosti, úsudku. Pokud jste člověkem, který má rád matematické a logické hříčky, které nejsou příliš náročné,ale jsou v rychlém sledu, vřele doporučuji. Myslím, že sudoku rovněž nezklame.
  • Menším problémem může být v některých úkolech angličtina,ale myslím, že postačí mírně pokročilý angličtinář, popř. Příruční anglicko-český slovník :-)

Vřele doporučuji vlastníkům nintenda DS. Zabaví, nezklame a pomůže. Hry jsou vhodné i pro nezkušené hráče (např rodiče, prarodiče atd). Jednoduché ovládání stylusem.

Přidáno: 22. února 2010

(naposledy upraveno 22. února 2010)

• vynikajici akce,super grafika.mnoho vylepseni
  • nic

jsem nadsen

Littlest Pet Shop: Spring

Littlest Pet Shop: Spring

Ověřený zákazník MicroGames.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 19. února 2010

Zakoupeno v MicroGames.cz

• Pro 6 leté děcko perfektní hra,jede pořád dokola.

Red Bull BC One

Red Bull BC One

Přidáno: 7. února 2010

• Postřehová hra
  • Hodně levelů
  • Grafika
  • Pořád to samé dokola

Tato hra je docela pěkná, záleží pouze na rychlosti vašich rukou. Grafika není však vůbec hezká, breakdanceři nemají oči, nic není zarovnáno, vše je jen z čar, však za to ta cena stojí...čekala jsem od toho víc, ale aspoň pro zabavení to stačí...ale pořád je to samé dokola, akorát těžší a těžší.

Avatar: The Game

Avatar: The Game

Přidáno: 7. února 2010

• • skvělá grafika
  • • logická hra
  • • dlouhá hra
  • • nemůžete si vybrat mezi Na' vi a lidmi (musíte hrát za Na' vi)
  • • skoro všecky postavy jsou jiné než filmu! (Jake, Neytiri a mnoho dalších chybí!)
  • • jiný příběh

Tato hra je ke grafickému poměru her na Nintendo DS nebo Nintendo DSi velice skvělá. Jak grafika, tak nápad je velice dobrý, ale řekla bych, že hned skoro na začátku je to už velmi těžké, neříkám, že na to nejde přijít, ale chce to přemýšlet, což je veliké plus! První velké mínus je však to, že ve hře si nemůžete vybrat mezi Na' vi či RDA (lidmi) a druhé obrovské, pro mě nenapravitelné mínus je to, že postavy ze hry jsou skoro všechny jiné! Kdo viděl film a zapamatoval si postavy, ve hře je pouze Olo'eyktan (tatínek Neytiri), Tsahik (maminka Neytiri) a Eywa (bohyně), jinak jsou všechny postavy jiné a jiný je i příběh: Vy hrajete za jakéhosi Noka, který bojuje proti RDA, a jakousi Molly Ossmanovou, která je Avatar a zřejmě se do sebe zamilují...nevím, tak daleko jsem ještě nedošla, myslím, že postavami mě hra velice zklamala. Ale kdo film neviděl, určitě doporučuji koupit si tuto logickou, bojovou RPG hru na Nintendo DS nebo na DSi!

Rayman Raving Rabbids 2

Rayman Raving Rabbids 2

Přidáno: 24. ledna 2010

(naposledy upraveno 24. ledna 2010)

Zakoupeno v Aukro.cz

• Obchod proběhl rychle a bez problémů. Doporučuji a omlouvám se za předchozí recenzi popletl jsem to s jiným zbožím.

Doporučuji!!!!!!!

Mario and Luigi: Bowser's Inside Story

Mario and Luigi: Bowser's Inside Story

Přidáno: 18. ledna 2010

(naposledy upraveno 1. dubna 2013)

Doporučuje produkt
  • pěkná malovaná grafika
  • Bowser v čele Mari a Luigiho
  • využití mikrofonu a dotykového displeje
  • Hra se zdá být docela krátka

Mario and Luigi: Bowser's Inside Story je třetí pokračování hry Mario a Luigi RPG. V příběhu se Mario a Luigi dostanou do Bowseroveho těla, kde potkátke různé minihry ale také jinné nepřátelé.

The Legend of Zelda: Spirit Tracks

The Legend of Zelda: Spirit Tracks

• Jízda vlakem
  • hodiny hraní
  • někdy se v mapě můžete zamotat a nevíte jak pokračovat
  • někdy začne být únavné stále jezdit někam vlakem
  • grafika

Nová The Legen of Zelda na DS pokračuj pod názvem Spirit Tracks. Místo ježdění lodi se nyní vystřídáte s jízdou vlakem.
Tentokrát na svou práci Link nebude sám má na pomoc i Zeldu (ducha) a spolu se snáží vypátrat její tělo a získat je na zpět.

Henry Hatsworth and the Puzzling Adventure

Henry Hatsworth and the Puzzling Adventure

Přidáno: 18. ledna 2010

(naposledy upraveno 1. dubna 2013)

Doporučuje produkt
  • grafika
  • akční a puzzle hra v jednom
  • někdy příšerně namáhavé

Henry Hatsworth and the Puzzling Adventure je hra s "dědečkem" který zdolává několik světů a bojuje proti různým bossům. Jako ve všch různých akční hrách. ale na jeden doplněk kdy na spodní obrazovku jsou částice puzzlí, které musíte ničit nebo by vám příšerky ze spodní vylezly na vrchní a měli by jste to obtížnější. Je to opravdu skvělý nápad. Ale někomu začne lézt na nervy strašně těžká obtížnost při některých misí.

X-Men 3 The Game

X-Men 3 The Game

Přidáno: 14. ledna 2010

• Hra je inspirovaná příběhem
  • Dobře zpracované prostředí
  • Plné využití schopností známých hrdinů
  • Grafické zpracování hry
  • Dobrý herní styl
  • Vysoká cena

Hra navazuje na film což je u defakto samozřejmný.Krom dynamiky a grafickýho zpracování je dobré že vůbec poprvé můžeme konečně využít plné schopnosti našich hrdinů.Od telekinezi až po teleportaci apod.

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures 2

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures 2

Přidáno: 12. ledna 2010

• vypadá to vic jak Lego než v předhozí hře
  • nová dobrá mapa
  • nezkutečně mnoho bónusů
  • Délka hry (12-15 hodin)
  • špatné ovládání u Aut
  • špatné bojoví části hry
  • málo použití stylusu

LEGO her je teď čim dál víc v roce 2009 jich bylo vic než 5, ale LEGO Indiana Jones 2 je určitě ta nejlepší z nich. Je zábavá a dlouhá hra, a od prvního LEGO Indiana Jones vypadá všechno daleko líp.

Zobrazuji 121 - 140 ze 167 recenzí 1...5 6 [ 7 ] 8 9