Nejnovější recenze ze sekce Hry na Nintendo DS

Přidáno: 27. prosince 2009

• známé postavičky
  • super grafika
  • dobrá cena

na pochopení hry stačí logicky uvažovat a dávat pozor při hře
ovládání je jednoduché
doporučuji si vyzkoušet
hra pro malé i velké

Harry Potter And The Order of the Phoenix

Harry Potter And The Order of the Phoenix

Přidáno: 22. prosince 2009

Zakoupeno v Aukro.cz

skvělá hra na logiku a postřech

Locks Quest

The Sims 2

The Sims 2

Přidáno: 20. listopadu 2009

Zakoupeno v Aukro.cz

• Zboží je vizuálně v naprostém pořádku, ještě jsem neměl možnost jej vyzkoušet, jelikož je to vánoční dárek.

Jak jsem již popsal- vánoční dárek pro dítě.

Advance Wars: Dual Strike

Advance Wars: Dual Strike

Přidáno: 30. října 2009

• Špičková strategie.
  • Díky DS hratelná všude.

Herní sérii Advance Wars jsem si oblíbil. Tento díl mi chyběl.

Need for Speed Undercover

Přidáno: 27. září 2009

• Krásné doplnky
  • Skvělá grafika
  • Nízká cena

Dobrý den.Tento datadisk mne velice zaujal.Obsahuje spoustu krásných doplnků pro mazlíčky,kteří žijí v bytě:Ohrádky pro pejsky a spoustu dalších překvapení pro pejsky,kočky,rybičky a spoustu dalšího.Grafika v této hře je také skvělá a nízká cena je velice lávavá,Tak vřele doporučuji zakoupit si tento datadisk.

Mario and Luigi: Bowser's Inside Story

Mario and Luigi: Bowser's Inside Story

Přidáno: 6. září 2009

(naposledy upraveno 6. září 2009)

...

Tomb Raider: Underworld

Tomb Raider: Underworld

Přidáno: 5. září 2009

Lara Croft, dobrodružná archeoložka je tu znovu s pistolemi u pasu připravená k akci. Jako vždy se jedná o akční adventure z pohledu třetí osoby, kde se setkáte s hromadami hádanek. Celý, tentokráte otevřený, svět je jeden velký rébus, který musíte vyřešit. Najít cestu kam dál, kudy bezpečně přejít, přeskákat apod. V tomto díle lze již střílet i během šplhání a ručkování, což dříve nebylo možné. Nově také přibudou nástrahy prostředí, kdy budete bojovat beze zbraně, se zvířaty, poznáte bahno, od kterého se neodrazíte a navíc se realisticky ušpiníte, mokré plochy budou klouzat atd. Vše pohání nový engine, nutno podotknout, že Lara i okolní svět vypadají úžasně.

Přidáno: 29. srpna 2009

• Pro milovníky Lega a Star Wars
  • Pro milovníky Lega a Star Wars

Sledujete rádi Hvězdné války a stavíte si z Lega? Tak je tato Star Wars seir určena právě pro vás :D ,protože obě tyto vlastnosti toto Lego má - Postavte si legendární postavičky z ríše Hvězdných válek přímo z Lega!!!!

Přidáno: 27. srpna 2009

Měl jsem možnost vyzkoušet si tuto hru na Nintendu a i přes to, že jsem fanouškem PC a sám několik her z kolekce LEGO vlastním, na DSku to má své kouzlo. Je to klasicky propracovaný svě StarWars, který se skládá jen z kostiček LEGO. Používáte Sílu proti vojákům, sestavujete mosty a bouráte dveře a navíc nikdy nemůžete umřít, protože pokud Vám dojdou životy pouze se rozpadnete na LEGO kostky a vypadnou z Vás penízky, které ovšem lze zpět nasbírat.

Professor Layton and the Courious Village

Professor Layton and the Courious Village

Chips07 Chips07

Přidáno: 22. srpna 2009

• skvělý logický příběh
  • více než 100 logických (takzvaných) puzzlí (jinak hlavolamů)
  • pro některé nudná hra

Hra je celý jeden příběh v kterém se snaží professor Layton vyluštit záhadu zlatého jablka (Golden Apple).Hvílí luštíte puzzle někdy se i ve hře spustí video. J to prostě takovej příběh

Rhythm Paradise

Rhythm Paradise

Chips07 Chips07

Přidáno: 22. srpna 2009

• skvělý rytmus do života
  • skvělé využítí dotikové ho displeje
  • někdy nudné nebo příšerně namáhavé

S hrou Rhythm Paradise se určitě pobávíte se zábavnými minihrami. Obsahuje celkem 50 miniher plus nějaké doplňky.

Přidáno: 11. srpna 2009

• malé holčičky to nadlouho zabaví

...

je to dobra hra

Nintendogs - Dalmatian and Friends

Nintendogs - Dalmatian and Friends

Přidáno: 20. února 2009

Já osobně vlastním tento produkt a chtěla bych ho doporučit těm kteří milujou pejsky.S pejsky se tam dá dělat všechno můžete s ním chodit na procházky,krmit je, trénovat je na závody maximální počet pejsků jsou osm nebo 10 teď nevím. Ale doma můžete mít pouze 3 a ostatní musí být v psím hotelu který je moc luxusní.Na procházkách se potkáváte s různými pejsky a.t.d.
Velice doporučuji dětem nebo dospělím kteří mají nebo by chtěli pejska...

My Sims

My Sims

Přidáno: 20. února 2009

Chtěla bych tuto hru doporučit jak dětem tak dospělím. Je to opravdu dobrá hra mnemusíte ani vycházet z domu a přitom být s kamarády.Už jsem to celé dohrála ale hraji to furt dokola protože je to furt zábavná hra.

Přidáno: 26. listopadu 2008

• Skvělé že je tu i LPS hra.xD
  • Proti nic nemám.

No....psala bych že....................JE TO ÚŽA!!!!!!!!!!!!!!

Pro Evolution Soccer 6

Pro Evolution Soccer 6

Přidáno: 20. června 2008

Skvělý fotbal, který se řadí, mezi jedny z nejlepších simulací sportu. Skvělá grafika a hudba, doprovázejí celym zápasem. Možnost si zahrát za různé tymi, mezi které nebude chybět ani Česká republika. Počáteční menu, je celkem o ničem, ale samotná hra stojí za to. Takže opravdu velká konkurence pro Fifu. Pro nintendu DS je to skvělé zpestření

Zobrazuji 141 - 160 ze 167 recenzí 1...5 6 7 [ 8 ] 9